Orez cu pulpe la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • jumatate cana de orez
  • o ceapa mica
  • jumatate morcov
  • jumatate dovlecel
  • o rosie mica
  • jumatate ardei rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • parmezan

Mod de preparare

Se spala orezul(eu am folosit orez lung cu timp de fierbere 10 minute) si se amesteca cu legumele taiate dupa preferinta, sare, piper. Se pun toate intr-o tava, deasupra se pun pulpele, se stropeste cu ulei de masline si se adauga apa atat cat sa fie la nivel cu orezul. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cupor jumatate de ora. Se serveste cald cu parmezan razuit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise