Fierbe orezul in apa in care ai presarat si putina sare. Separat, intr-o cratita, rumeneste putin radacinile de soia scurse bine inainte, si lasa-le deoparte. Intr-o tigaie, prajeste pe-o parte si pe alta, vinetele pe care le-ai taiat felii de 1- 5 cm, fi e pe latime, fie pe lungime.
Cand sunt gata, scoate-le si pune-le intr-o sita sa se scurga de ulei. Taie ceapa sau prazul felii foarte fine. Peste orezul putin racit toarna uleiul si radacinile de soia rumenite. Amesteca bine. Cand servesti, presara rondele de ceapa sau praz. Serveste compozitia alaturi de feliile de vinete prajite.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise