Orez la cuptor cu ceapa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana orez
  • 3 cani apa
  • sare dupa gust
  • 50 ml ulei masline
  • o ceapa mare

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie marunt, apoi se adauga peste ulei. Orezul se spala si se adauga peste ceapa si ulei. Adaugam apa si punem la cuptor pentru 20 minute.

Este foarte gustos si, nefiind prajit, nu are gust de ceapa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise