Orez simplu cu morcov

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 gr de orez;
  • - 2 cepe medii;
  • - un morcov mare;
  • - condimente (sare,piper,foi de dafin, rozmarin uscat);
  • - ulei (4 linguri)

Mod de preparare

In uleiul incins se caleste ceapa si morcovul; se adauga condimentele, apoi orezul, care in prealabil a fost spalat si lasat 10min in apa calduta la inmuiat.

Se adauga 500ml apa si se lasa la fiert aprox.20min, pana cand orezul aboarbe apa.

se serveste ca garnitura pentru legume sau carne (dupa preferinte).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise