OSTROPEL

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -pui
  • -2 cepe
  • -usturoi
  • -ulei de masline
  • -bulion
  • -condimente
  • -foi de dafin

Mod de preparare

Se pune ceapa la calit in putin ulei de masline.Apoi se adauga carnea de pui si se lasa si ea la calit un pic, impreuna cu ceapa.Apoi se adauga apa si se lasa la fiert.Cand s-a fiert carnea se adauga 2 linguri de bulion, usturoiul se condimenteaza si se mai lasa sa dea un clocot.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise