OSTROPEL

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -pui
  • -2 cepe
  • -usturoi
  • -ulei de masline
  • -bulion
  • -condimente
  • -foi de dafin

Mod de preparare

Se pune ceapa la calit in putin ulei de masline.Apoi se adauga carnea de pui si se lasa si ea la calit un pic, impreuna cu ceapa.Apoi se adauga apa si se lasa la fiert.Cand s-a fiert carnea se adauga 2 linguri de bulion, usturoiul se condimenteaza si se mai lasa sa dea un clocot.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise