Ostropel

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe,
  • putin ulei,
  • 10 rosii mari,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • o legatura de marar,
  • sare.

Mod de preparare

Dupa ce uleiul s-a incalzit punem pulpele si le acoperim. Pana se fac pulpele pregatim rosiile(ca sa le curatam usor de coaja le putem pune in apa fiarta pentru un minu doua), ori le dam pe razatoare ori le taiem marunt. Dupa ce s-au facut pulpele punem rosiile si cand sunt aproape gata punem si usturoiul pisat; il mai lasam vreo 10 minute stingem focul si punem mararul tocat.

Se serveste cu piure.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise