Ostropel cu carne de curcan

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de curcan
  • o ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • o lingura pasta de tomate
  • 300 ml suc de rosii
  • o frunza de dafin
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Mai intai am fiert carnea in oala sub presiune cu un praf de sare, ceapa tocata si o frunza de dafin.

Am incins uleiul intr-o cratita si am calit usturoiul zdrobit.

Am adaugat pasta de tomate si sucul de rosii si le-am lasat sa dea cateva clocote.

Am pus carnea, am turnat zeama in care a fiert cat sa o acopere ,am condimentat cu cimbru, boia, sare si piper si am dat cratita la cuptor pentru 10-15 minute.

Se serveste cald alaturi de o mamaliguta, piure sau o salata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise