Ostropel de macrou

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati macrou proaspat (puteti folosi si congelat)
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • amestec de verdeturi italiene
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei masline

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam sucul de rosii, ceapa taiata cubulete, usturoiul feliat si condimentele. Intr-un vas yena uns cu ulei de masline turnam sosul si asezam pestele deasupra.

Dam la cuptor 15 minute, apoi intoarcem pestele si mai lasam 15 minute.

Servim cu mamaliga si sos de usturoi sau cu o garnitura de legume pregatite la abur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise