Ostropel de macrou

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati macrou proaspat (puteti folosi si congelat)
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • cimbru
  • amestec de verdeturi italiene
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei masline

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam sucul de rosii, ceapa taiata cubulete, usturoiul feliat si condimentele. Intr-un vas yena uns cu ulei de masline turnam sosul si asezam pestele deasupra.

Dam la cuptor 15 minute, apoi intoarcem pestele si mai lasam 15 minute.

Servim cu mamaliga si sos de usturoi sau cu o garnitura de legume pregatite la abur.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise