Ostropel de miel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 3-4 cepe
  • 8 catei usturoi
  • 1 ardei gras
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 500 g cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • rozmarin.

Mod de preparare

Transeaza carnea de miel in bucati mai mari si pune-o la fiert in apa cu sare si o ceapa. Separat, caleste ceapa taiata julien impreuna cu ardeiul taiat marunt si usturoiul zdrobit. Stinge cu zeama in care a fiert carnea, dupa care adauga bucatile de carne. Lasa la cuptor si, din cand in cand, adauga putina supa. Spre final, adauga cutia cu rosii si condimenteaza cu mirodeiile, dupa gust. Cand sosul este bine scazut, aromatizeaza cu verdeata tocata fin. Serveste cat este fierbinte, alaturi de cartofi copti si taiati cubulete.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise