Ostropel de peste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aveti nevoie de:1 kg peste(eu am folosit crap)
  • faina
  • 2 capatani usturoi
  • 500ml apa
  • ulei
  • 4 rosii
  • condimente vegeta
  • tarhon
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dupa ce curatati pestele,puneti o tigaie cu ulei la incins si adaugati pestele tras prin faina.Intre timp puneti apa la fiert impreuna cu condimentele si cu usturoiul(pisat sau dat prin razatoare).Dupa primul clocot se adauga pestele si rosiile intregi decojite.sarea si piperul dupa gust.se asezoneaza cu tarhon sua patrunjel.Usor de preparat si gustos pentru stomac:).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise