OSTROPEL DE PUI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • aripi si copane de pui
  • 2-3 cepe
  • 1 lingura de faina
  • ulei
  • o capatana de usturoi
  • o jumatate de litru de bulion de rosii
  • sare
  • muraturi.

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie solzisori, impreuna cu usturoiul taiat fin, se pun la prajit in ulei incins. Se adauga si faina, care se stinge cu zeama de carne sau apa. Bucatile de pui, inabusite in prealabil in ulei, se adauga in cratita. Se lasa sa fiarba pana ce carneaeste bine patrunsa, iar sosul scazut. La sfarsit se adauga bulionul si se mai lasa putin sa dea in clocot. Se serveste cu muraturi sau salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise