OSTROPEL DE PUI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • ceapa
  • sare sau delikat cu gust de gaina
  • piper boabe
  • 1 cescuta de ulei
  • bulion sau pasta de tomate
  • usturoi
  • marar sau patrunjel.

Mod de preparare

Se incinge f. bine uleiul, se pune carnea spalata si portionata si se prajeste usor pe toate partile pana devine albicioasa. Ceapa tocata fin sau data pe razatoare se pune peste carne, se caleste f. putin dupa care se adauga apa calda cat sa acopere putin carnea.Se pun cateva boabe de piper si se lasa la fiert. Cand carnea si ceapa sunt fierte se potriveste de sare, se adauga bulionul sau pasta de tomate desfacuta in putina apa, usturoiul pisat bine, se mai lasa la fiert cateva minute pentru asi lua gust de usturoi si pentru a fierbe bine pasta de tomate.La final se adauga mararul sau patrunjelul tocat fin.

Sfat :nu scadeti prea tare mancarea, sosul trebuie sa fie fluid.

Se poate servi cu piure de cartofi sau cu mamaliguta calda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise