Ostropel de pui

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pui mai mare(1,5kg)
  • -usturoi
  • -rosii decojite
  • -ulei pt prajit
  • -piper,cimbru
  • -patrunjel

Mod de preparare

Puiul se spala, se zvanta pe un prosop de servet,se sareaza si condimenteaza

Se aseaza in tigaia pentru a se praji

Cand s-au prajit bucatile de pui se pun rosiile si usturoiul taiat bucati

Se pune si patrunjel cand se serveste

Se serveste simplu cu mamaliguta calda sau ca fel de mancare cu garnituri sau salate

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise