Ostropel de pui

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pui mai mare(1,5kg)
  • -usturoi
  • -rosii decojite
  • -ulei pt prajit
  • -piper,cimbru
  • -patrunjel

Mod de preparare

Puiul se spala, se zvanta pe un prosop de servet,se sareaza si condimenteaza

Se aseaza in tigaia pentru a se praji

Cand s-au prajit bucatile de pui se pun rosiile si usturoiul taiat bucati

Se pune si patrunjel cand se serveste

Se serveste simplu cu mamaliguta calda sau ca fel de mancare cu garnituri sau salate

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise