Ostropel de pui

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 1 lingura de ulei
  • 3 cepe verzi
  • 1/2lingura faina
  • 1 lingura bulion
  • 2 catei de usturoi
  • piper boabe (negru, rosu, verde, dupa gust)
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri otet de vin
  • vegeta

Mod de preparare

Cureti carnea, tai fiecare pulpa in doua si rumenesti bucatile in ulei. Adaugi cepele taiate rondele subtiri, faina si amesteci pana incepe sa se rumeneasca. Stingi cu putina apa. Mai adaugi o lungura de bulion, usturoiul, sare,  piper, dafinul si vegeta si fierbi pana ce puiulsete destul de frage. Cand este aproape gata, adaugi otetul. Lasi sa mai dea un clocot. Sosul trebuie sa fie potrivit de scazut.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise