Ostropel de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g pulpe de pui sau piept de pui
  • 250g ciuperci
  • sos napoletan
  • usturoi
  • sape
  • piper
  • busuioc
  • ierburi a la provence
  • boia iute
  • patrunjel

Mod de preparare

Se spala pulpele bine si se condimenteaza apoi se pun la prajit, pana se rumenesc bine. Separat se oparesc ciupercile se scurg de apa si se taie marunt. Usturoiu se piseaza.

Intr-o cratita se pun pulpele rumenite si se pune putina apa peste se lasa sa fiarba putin si se adauga ciupercile si sosul napoletan, cand este aproape fiert se adauga usturoiul si contimentele, cand e gata se opreste si se pune patrunjelul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise