Ostropel de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • busuioc
  • 100 gr faina
  • 1 lingurita baza mancare de pui
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie carnea, se pune la fiert, se adauga ceapa taiata solzisori, ardeiul gras, sare, piper, foi de dafin, busuioc.

Cand sunt fierte adaugam usturoiul, baza ptr mancare. Separat facem faina cu apa rece si o adaugam. Dupa ce se ingroasa zeama, adaugam patrunjel verde. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise