Ostropel de pui cu ardei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g aripi si pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 300g ardei grasi
  • 200g rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 10g faina
  • patrunjel
  • ulei
  • cimbru
  • boia dulce
  • delikat, sare

Mod de preparare

Se spala carnea de pui si se proportioneaza. Ceapa si ardeii se curata si se taie julien. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in felii. Se curata usturoiul si se zdrobeste cu sare.

Se incinge uleiul si se inabuseste carnea,apoi se scoate pe o farurie. Ceapa si ardei se calesc in uleiul ramas. Se adauga rosiile si faina dizolvata in 50 ml apa rece. Se fierb impreuna la foc mic pana cand sosul scade.

Se aseaza legumele si carnea intr-un vas termorezistent si se toarna mujdeiul de usturoi.Se presara cimbru,boia,delikat dupa gust si se introduce vasul in cuptor 15 minute, la foc mijlociu.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise