ostropel de pui cu cartofi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cateva bucati de pui
  • 4 cartofi
  • o ceapa medie
  • ardei gras (optional diverse culori)
  • 2 linguri de faina
  • 3 linguri de bulion
  • usturoi
  • optional paprika
  • sare

Mod de preparare

Puiul se fierbe in apa, se spumeaza si obligatoriu se strecoara zeama.

Cartofii se fierb separat, in coaje. Dupa ce s-au racit, se decojesc si se taie in cuburi potrivite.

Intr-o cratita se caleste ceapa, si cand devine sticloasa se adauga ardeiul. Dupa ce s-au calit, se adauga bucatile de pui si cartofii, cu doua cani din zeama de carne.

Intr-un castron se amesteca faina cu zeama de carne(obligatoriu rece), se adauga bulionul, paprika si usturoiul taiat feliute, si se adauga peste cartofi. Sare si piper dupa gust.

Se mai pune zeama cat sa fie totul acoperit si se mai fierbe cateva minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise