Ostropel de pui cu ciuperci

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui taiat bucati dupa preferinta fiecaruia
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 1 cutie rosii taiate cubulete
  • 2 catei usturoi
  • 2linguri ulei de masline
  • Sare, piper, cimbru
  • Patrunjel verde
  • Boia dulce afumata - Pimenton

Mod de preparare

Se taie puiul bucati si se frige in foartet putin ulei de masline ca sa prinda crusta aurie. In acelasi vas in care s-a fript puiul se calesc putin si ciupercile alaturi de usturoiul fin tocat. Se adauga conserva de rosii si se condimenteaza dupa gust. Eu am transferat tot intr-o tava nonaderenta si am lasat ostropelul la cuptor cam 40 de min. La final am pus patrunjel verde .

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise