Otet aromat

Timp pregatire
6 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg otet
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 virf de cutit de cimbru
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 crenguta rozmarin
  • citeva frunze de salvie
  • 5 boabe de piper
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Se fierb incredientele 5 min in otet, apoi se strecoara , otetul aromatice colectindu-se intr-un castron. Dupa ce s-a racit, se toarna otetul intr-o sticla.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise