Ouă umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 200 g smântână
  • 1 pahar de ceapă verde tăiată mărunt
  • mărar ori pătrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Ouăle fierte şi răcite se curăţă atent de coajă. Apoi, cu un cuţit bine ascuţit, se taie în jumătate, se scoate gălbenuşul, marginile albuşului se taie în formă de dinţişori. Gălbenuşurile se mărunţesc bine. Ceapa şi mărarul se taie, se sărează şi se amestecă cu gălbenuşurile. În această masă se adaugă o parte de smântână, se amestecă, se sărează. Cu amestecul obţinut se umplu jumătăţile de ou, apoi se toarnă deasupra smântână.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise