Oua coapte

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua mari
  • 2 linguri de faina ptr prajituri sau faina alba si 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 pahar de brinza galbena sau sarata dat pe razatoare
  • 4linguri de ceapa verde taiata
  • 4 linguri smantina de frisca
  • sare, piper
  • putin patrunjel verde,marar,tocat
  • putin unt moale
  • 2 linguri seminte de pin -nui obligatoriu

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 160 de grade.Se ung cu unt cel putin 8 forme de mafin.

Intr-un bol se bat bine ouale se adauga treptat celelalte ingridente si se amesteca bine.Cu un polonic se toarna din continut in forme sa nu fie plin numai 3/4 pentru ca compozitia creste.Se da la cuptor si se mareste temperatura la 170 de grade.Se lasa sa se coaca aproximativ 30-40 de minute pina sint rumenite.Se pot servi cu salata de legume sau salata verde.Este bine ptr o gustare de dimineata in familie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise