Oua cu maioneza ( de Pasti )

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 oua
  • maioneza de casa
  • sare.

Mod de preparare

Se fierb ouale sau putem folosi oua rosii fierte pentru sarbatorile de Pasti.

Pentru maioneza folositi si un galbenus de ou fiert deoarece nu se ''taie'' maioneza.

Se iau 2-3 linguri de maioneza si se pun intr-un castron mai mare care se dilueaza cu putina apa pana ajunge la consistenta iaurtului mai gros, si se sareaza dupa gust.

Ouale fierte se curata de coaja si se taie in jumatati care se pun in castronul cu maioneza diluata.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise