Oua de prepelita cu rosii si spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1conserva de rosii in bulion
  • 1lingurita pasta de ardei
  • 12oua de prepelita
  • 12cuburi de spanac congelat
  • condimente(praf de chilli,cimbru,busuioc uscat,oregano tot uscat,cate putin din fiecare sau dupa gust)
  • 4-5linguri de parmezan ras
  • 2linguri ulei

Mod de preparare

Se pune in tigaie ulei iar dupa ce s-a incins se adauga rosiile,pasta de ardei,codimentele,spanacul decongelat si se lasa pe foc pana scade;se adauga pe toata suprafata ouale sparte intr-un bol,se lasa pe foc mic cu capac 3-4min,se adauga deasupra parmezan si se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise