Oua la cuptor pe pat de spanac-reteta araba

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac, bine curatat , spalat si scurs de apa
  • 6 oua
  • 1 ceapa mica ,tocata
  • 1/4 ceasca ulei
  • sare ,piper

Mod de preparare

Se toaca mai mare spanacul si se fierbe 10 min. la foc mic in apa cu sare. Se scurge.

Se soteaza ceapa in ulei,se adauga spanacul si se prajeste usor,amestecind, cam 10 min.

Se toarna spanacul intr-o tava de cuptor, se fac 6 gropite; se sparg ouale in gropite, se pune sare si piperdeasupra si se da la cuptor cam 15 min.

Se serveste fierbinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise