OUA UMPLUTE

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte tare,
  • Pt umplutura: 1 pateu mic, 2 ramurele patrunjel verde tocate marunt, sare, piper, 1 ceapa mica razuita, 1 lingura unt.
  • Pt maioneza: 1 galbenus crud, cateva galbenusuri de la ouale fierte, 2 lingurite mustar,ulei, 2 linguri danone.
  • Pt decor morcov fiert si patrunjel verde.
  • Daca ramane umplutura aceasta se poate folosi la sandvisuri, e foarte gustoasa.

Mod de preparare

Fierbem ouale tare, le decojim, le taiem in jumatate pe lungime, scoatem galbenusurile, le asezam pe o farfurie.

Intre timp, preparam maioneza din: 1 galbenus crud, 3-4 galbenuse fierte, 2 lingurite mustar peste care adaugam ulei putin cate putinsi obtinem o maioneza consistenta.

Se prepara apoi umplutura pt oua din ingredientele pt umplutura care se omogenizeaza bine, apoi umplem jumatatile de oua si le asezam pe un platou cu umplutura in jos. In mijlocul platoului, asezam maioneza pe care am amestecat-o cu 2 linguri de danone sa nu fie gretoasa si decoram cu morcovi si patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise