Se fierb ouale tari,se lasa la racit in apa rece dupa care se curata de coaja. Se taie pe lung ouale, in jumatati si se separa galbenusul fiert intr-o farfurie pentru a fi folosit in etapa urmatoare.
Galbenusurile se sfarama cu furculita,se adauga sunca presata taiata marunt, frunzele de patrunjel taiate marunt, maioneza si condimente dupa gust. Se amesteca toate ingredientele, formandu-se o pasta cu care se umplu jumatatile de ou.
Jumatatile de ou umplute se aseaza pe o farfurie, cu umplutura in sus si se orneaza cu o frunzulita de patrunjel.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise