Oua umplute

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 200 g sunca presata
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • maioneza
  • sare,piper

Mod de preparare

Se fierb ouale tari,se lasa la racit in apa rece dupa care se curata de coaja. Se taie pe lung ouale, in jumatati si se separa galbenusul fiert intr-o farfurie pentru a fi folosit in etapa urmatoare.

Galbenusurile se sfarama cu furculita,se adauga sunca presata taiata marunt, frunzele de patrunjel taiate marunt, maioneza si condimente dupa gust. Se amesteca toate ingredientele, formandu-se o pasta cu care se umplu jumatatile de ou.

Jumatatile de ou umplute se aseaza pe o farfurie, cu umplutura in sus si se orneaza cu o frunzulita de patrunjel.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise