Oua umplute cu albus colorat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari
  • colorant alimentar(diverse culori)
  • 1 lingurita de otet
  • apa
  • Icre de crap
  • hering marinat
  • lamaie
  • frunze de salata(decor)

Mod de preparare

Se elimina cojile de ouă și se taie fiecare ou în juSe scoate galbenusurile de la jumatati.

Se iau pahare in funcție de numărul de culori pe care doriti să le utilizați. Se umple paharele cu apa și se adaugă 3 picături din colorantul alimentar dorit, împreună cu o linguriță de oțet (pentru fiecare cana).

Albușurile de ou se introduc in pahare si se lasa sa stea în colorant alimentar până când culoarea dorită este atinsă.

Se scot albușurile din vopsea și se pun la scurs pe un servetel. Albusurile colorate se umplu cu salata de icre si se aseaza pe un platou cu bucatele de hering marinat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise