Oua umplute cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5-6 oua fierte tari
  • - 150 g cas de oaie sau telemea
  • - 1 branza topita la saculet
  • - sare, piper, busuioc dupa gust
  • - 1 ceapa verde
  • - frunze de patrunjel si cateva feliute de salam uscat pentru ornat

Mod de preparare

Ouale fierte se taie in doua, se scoate galbenusul si se paseaza cu o furculita. Se razuieste casul sau telemea si se adauga la galbenusurile pasate. Se amesteca bine, dupa care se adauga atata branza topita, incat sa obtinem o pasta nu prea moale. Se condimenteaza cu piper si busuioc. Daca am folosit cas nu prea sarat, se mai poate adauga si sare, dupa gust.

Se toaca marunt ceapa verde si se adauga la umplutura. Jumataile de oua se umplu cu aceasta pasta, se orneaza cu feliute de salam si se presare peste ele frunza de patrunjel tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise