Oua umplute picante

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 6 oua
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura de mustar
  • 100 g de ulei
  • 100 g carne de pasare sau sunca(de preferat sunca mai degraba)
  • 2 castraveti in otet
  • sare
  • piper
  • citeva frunze de salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari;dupa ce s-au racit,se curata,se taie in doua in lat,ca niste paharele.Se scoate galbenusul si se imparte in doua.Jumatate se trece putina sare.Se pune uleiul,turnindu-l cite npitin si amestecind mereu,pana ce este sosul gata.

Galbenusurile lasate deoparte,se freaca cu bucatelele de carne de pasare fiarta ori fripta sau cu sunca,date prin masina de tocat.Se adauga castravetii,tocati foarte marunt si o lingura sau doua de sosul pregatit mai inainte.Se pune sare si piper dupa gust.Cu aceasta compozitie se umplu ouale cu virf.

Se toarna sosul in farfuria cu care vor fi servite la masa,si deasupra se aseaza jumatatile de ou umplute.Imprejur se pun foi de salata verde sau aspic tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise