Păstrăvi în papiotă

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 p astrăvi
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 legătură mică de pătrunjel verde
  • 1/2 lămâie
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • sare şi piper
  • puţin ardei iute(optional)
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Preîncălzeşte cuptorul la 220°C (thermostat 7-8).

Goleşte păstrăvul de intestine etc.

Spală-l bine si pune-l pe hârtie absorbantă.

Taie mărunt frunzele de pătrunjel, zdrobeste usturoiul, adauga sucul de lămâie şi uleiul de măsline.Pune sare şi piper. Amestecă bine.

Aşază păstrăvul pe o bucată de folie de aluminiu.

Pune amestecul în interiorul fiecărui peşte.

Închide peştele cu folia de aluminiu şi strânge la capete. Iese o "papiotă". Procedeaza la fel cu toţi peştii.

Pune-i într-o tava şi dă la cuptor 20 de minutre.

Serveşte cu cartofi natur, orez, legume.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise