Ficat de pui la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sunca din Padurea Neagra
  • ficat de pui
  • rosii
  • cascaval
  • sare
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Am taiat ficatul de pui in doua, am crestat o jumatate pe de-a lungul, am introdus jumatate de felie de rosie, am dat cu sare, am rulat in felia de sunca si apoi in folia de aluminiu. Am sigilat bine pachetelele si le-am pus in tava, pe o foaie de copt uda. Am lasat 20-30 min la cuptor la foc mic (cuptorul bine incalzit inainte), apoi am desfacut folia de aluminiu, le-am pus in farfurie si am ras cascaval pe deasupra

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise