Pachetele cu spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 200 gr. faina
  • sare
  • 200 grame spanac
  • ceapa verde
  • usturoi pisat f. fin
  • smantana dulce lichida
  • unt pt. prajit

Mod de preparare

Se face coca din oua, faina si sare ca pentru taietei, se intinde (nu foarte subtire). Separat se caleste ceapa verde, usturoiul, spanacul fiert si scurs f. bine si tocat marunt, iar dupa ce s-au calit binisor se adauga putina smantana dulce lichida(compozitia nu trebuie sa fie foarte moale). Coca se taie in forma rotunda, se imparte compozitia in doua si se pune pe fiecare forma, urmand apoi sa se faca pachetele in forma de semiluna.Se prajesc in unt si se servesc calde langa salata.Dupa preferinta, se poate razui deasupra parmezan.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise