Pachetele de primavara cu porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • varza alba
  • morcov
  • telina
  • ardei gras
  • ceapa
  • carne tocata de porc
  • sos de soia
  • vin de orez
  • muguri de soia sau taitei de orez
  • amidon alimentar
  • ulei de floarea soarelui
  • ulei de susan
  • faina de grau
  • supa de legume
  • sare
  • zahar
  • foi de placinta
  • ou

Mod de preparare

Legumele se taie fideluta, carnea se prajeste usor se adauga legumele, supa ,condimentele, cand sunt aproape gata legumele(usor crocante) se leaga cu amidon si se pune uleiul de susan. Se lasa la racit. Din faina ,apa, se face un aluat ca de clatite pentru lipit foile .Se taie foaia de placinta patrate se umple cu farsa de legume si carne se ruleaza se indoaie marginile foii in interior se lipesc cu faina diluata cu apa se termina de rulat se trag prin ou si se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scot pe o hartie absorbanta se lasa la scurs.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise