Pachetele de vara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 rosii
  • 4 frunze de salata
  • 1 ardei gras galben
  • 100 g branza feta cu ardei si masline
  • 100 g germeni proaspeti
  • 1 avocado
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g iaurt
  • sare, piper
  • 4 lipii 925 cm0
  • 2 linguri susan prajit

Mod de preparare

1. Se taie jumatati avocado, se desprinde pulpa si se paseaza cu furculita. Se amesteca impreuna cu suc de lamaie, usturoi, iaurt, sare si piper.

2. Crema se repartizeaza pe lipii si se asaza deasupra cuburi de rosii si ardei gras, fasii mici de salata, germeni, cuburi de branza si susan. Se ruleaza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise