Paella cu piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa mare
  • 1 rosie mare
  • 1 catel de usturoi
  • piper
  • un cub concentrat de gaina
  • 1 pahar orez
  • ulei de masline
  • sofran
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se taie rosiile, ardeiul, ceapa si usturoiul marunt si se pun intr-o tigaie cu putin ulei de masline.

Se pune pe foc intr-o cratita separat 2 pahare de apa de dimensiunea paharului cu orez si se pune la fiert.

Dupa ce s-au aurit legumele se pune pieptul de pui taiat cubulete cu sare si piper dupa gust. Se lasa putin pana puiul este facut apoi adaugam orezul, cubul concentrat si sofranul si se amesteca bine. Apoi adaugam apa fiarta. Dupa ce adaugam apa nu se mai amesteca! Dupa ce stingeti focul o lasati 5 minute capacita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise