Pahare Amour

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g de mascarpone
  • - 100 g de zmeură(proaspătă sau congelată)
  • - 4 pahare sau 2 (depinde de mărime)
  • - 2 linguri de Nutela
  • pişcoturi sau biscuiţi fini
  • - cacao pudră/ciocolata rasă

Mod de preparare

Alege 2 pahare largi.

Amestecă mascarpone cu Nutela cu un tel pentru ca amestecul să fie omogen.

Amestecă pişcoturile în siropul lăsat de zmeură. Dacă ai fructe proaspete, moaie pişcoturile în puţin sirop de fructe sau în sirop făcut cu zahăr şi apă.

Pune o bucată de pişcot pe fundul paharului, presară zmeură, apoi amestec de cremă.

Repetă operaţia. Presară puţină cacao sau ciocolată rasă.

Pune 10 minute la rece.

Asezonează cu multe zâmbete si cu o atmosferă romantică.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise