Se framanta un aluat potrivit din toate ingredientele(15-20 min, sau la aparatul de facut paine).
Se unge o tava cu ulei,se tapeteaza cu faina si punem aluatul de paine in tava la dospit.Acoperim si lasam sa-si mareasca volumul o data si jumatate.
Preincalzim cuptorul la 180C si coacem painea 1 ora.O scoatem din cuptor si o invelim intr-un prosop de bucatarie(astfel coaja va fi moale si nu se va usca).
Se poate inlocui o treime din faina alba cu faina integrala si se pot adauga amestecuri de seminte(in,floarea soarelui,orz).Delicioasa si sanatoasa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise