Se topeste untul si se amesteca cu laptele caldut,zaharul si apa.Intr-un bol mai mare se amesteca faina,sarea si drojdia.Se face o gropita in mijloc si se adauga amestecul de lapte.Se amesteca usor cu mana la inceput dupa care se framanta bine pana se face o coca uniforma si elastica.Se lasa la crescut cca 1,1/2h intr-un loc caldut.Se pune pe masa de lucru si se framanta usor cu degetele ca sa iasa bulele de aer.Se da forma dorita(rotunda sau alta forma),i se face o taietura pe mijloc, si se mai lasa la crescut cateva minute.(se poate baga la cuptor timp de 15 min la 50ºC.)Dupa acest timp,se coace la 160ºC,40-45min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise