Paine de secara

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg faina de secara
  • 1 cub mic de drojdie
  • 1 cana de apa calduta
  • 1 cana de ulei de masline
  • 1 cana suc de rosii
  • mac,seminte de floarea soarelui,susan,chimen,sare

Mod de preparare

Se amesteca faina cu drojdia, apa si uleiul de masline si se lasa aluatul sa creasca.Se framanta apoi bine si se mai adauga faina daca e cazul.Se pune in forme unse cu ulei si se lasa sa mai creasca cca.20 min.Se da la cuptor si se coace cca.30 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise