paine prajita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de piine
  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Se pun in 2 vase laptele si ouale batute.

Feliile de piine se inmoaie in lapte si se dau prin oul batut.

Intr-o tigaie incisa se pune uleiul si apoi se adauga feliile de paine. Se lasa pana se rumenesc, intorcandu-se pe ambele parti.

Se servesc de preferinta calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise