Paine preparata in aparatul de casa

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Făină albă „Dobrogea 000” („trei nula”)
  • Margarină la pachet („Bunica” sau altă marcă)
  • Ulei, de preferinţă de măsline
  • Sare
  • Zahăr
  • Drojdie proaspătă la cubuleţ de 25 grame (turcească)

Mod de preparare

În cuva de teflon se pun în această ordine următoarele:

- apă - 1 pahar + 3/4 pahar (pe pahar sunt marcate diviziunile)

- zahăr - 1 lingură mare (lingura din plastic (dozator mare))

- sare - 2 linguri mici (lingura din plastic (dozator mic))

- făină - 4 pahare + 1/8 pahar

- margarină - 1 lingură pentru supă (metalică)

- ulei de măsline - 1 lingură pentru supă (metalică)

- drojdie - 1/2 din pachetul de 25 grame

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise