Paine preparata in aparatul de casa

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Făină albă „Dobrogea 000” („trei nula”)
  • Margarină la pachet („Bunica” sau altă marcă)
  • Ulei, de preferinţă de măsline
  • Sare
  • Zahăr
  • Drojdie proaspătă la cubuleţ de 25 grame (turcească)

Mod de preparare

În cuva de teflon se pun în această ordine următoarele:

- apă - 1 pahar + 3/4 pahar (pe pahar sunt marcate diviziunile)

- zahăr - 1 lingură mare (lingura din plastic (dozator mare))

- sare - 2 linguri mici (lingura din plastic (dozator mic))

- făină - 4 pahare + 1/8 pahar

- margarină - 1 lingură pentru supă (metalică)

- ulei de măsline - 1 lingură pentru supă (metalică)

- drojdie - 1/2 din pachetul de 25 grame

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise