Paine rapida

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reteta este foarte usor de facut si painea are un gust deosebit!
  • ingrediente:
  • 500 g de branza proaspata de vaci CREMOASA
  • 1 lingura de zahar
  • 3 linguri de ulei
  • sare( 1-2 prize)
  • 1 ou
  • 500g faina alba
  • 1 pachetel de praf de copt

Mod de preparare

Preparare:

Se amesteca intr-un vas: branza, zaharul, uleiul, sarea si oul. Cel mai bine cu o lingura de lemn sau cu telul. Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt. Faina se incorporeaza treptat in amestecul de branza. Se amesteca la inceput cu lingura, pe urma se modeleaza botul de paine

cu mana.

Se da o forma rotunda, sau lunguiata, se turteste coca putin. Se poate cresta putin la mijloc, ca sa nu plesneasca coca.Se tapeteaza botul de paine cu faina si se aseaza, intr-o tava la cuptor la 180grade, preincalzit,timp de aproximativ 60 minute.

Se incerca cu un betisor de scobitoare daca este coapta, rumenita.

Asta-i tot ! Si este Buna !

Constantin Ionescu

BOTOSANI

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise