Pancakes cu sunca si branza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • 10 linguri faina
  • 40 ml ulei
  • 3 felii muschi file de curcan
  • 1 felie muschi file de porc
  • 3 linguri parmezan ras
  • 70 gr branza de oi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa busuioc uscat
  • 1 lingurita praf de copt
  • ulei pentru uns tigaia
  • crema de branza pentru servit

Mod de preparare

Punem in blender ouale, laptele, uleiul si dam cateva pulsuri.

Adaugam praful de copt, sare, piper, faina cernuta si busuiocul, pulsam din nou pana sunt amestecate toate ingredientele.

Turnam amestecul obtinut intr-un bol.

Sunca o taiem cubulete, iar branza o sfaramam cu degetele.

Le adaugam si pe acestea in compozitia de mai sus, amestecam cu o lingura.

La final incorporam parmezanul ras.

Ungem o tigaie cu putin ulei, o punem la incins.

Punem cate doua linguri de compozitie, intindem usor cu o paleta si le facem cat de mari vrem.

Le rumenim la foc potrivit spre mic, pe ambele parti.

Le scoatem pe un platou, le lasam putin sa se racoreasca.

Radem putin parmezan deasupra, le ungem cu crema de branza si servim.

Pofta buna!

PS: Daca nu aveti blender, puteti pregati compozitia de pancakes cu mixerul sau cu telul!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise