Pandispan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua mari;
  • 1 cana de zahar;
  • 1 cana de faina;
  • 4-5 linguri ulei;
  • 8 linguri de apa calduta;
  • zahar pudra;
  • 1 praf de vanilie;
  • 1 praf de copt;
  • 1-2 linguri cacao;

Mod de preparare

Prima data se separa albusurile de galbenusuri. Batem albusurile pana devin spuma tare, peste adaugam zaharul, dupa ce am amestecat adaugam uleiul, praful de vanilie, praful de copt, galbenusurile si amestecam.

La sfarsit adaugam apa calduta si faina si iar amestecam bine.

Separam o parte din compozitie si o amestecam cu cacao.

Punem compozitia intr-o tava unsa cu ulei sau o tapetam cu hartie de copt si o dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise