Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 8 linguri(ă) zahar brun
  • esenta de vanilie
  • 5 g praf de copt
  • 8 linguri(ă) faina
  • un praf de sare
  • 100 g zmeura si mure

Mod de preparare

Separam ouale.

Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar.

Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar.

Amestecam usor albusurile cu galbenusurile. Adaugam faina treptat si amestecam usor. Adaugam si praful de copt si esenta de vanilie.

La final adaugam si fructele.

Transferam compozitia intr-o tava potrivita. Eu am presarat deasupra si fulgi de migdale dar este optional.

Bagam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru aproximativ 30 minute pana se coace (testam cu scobitoarea).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise