Pangasiu cu rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente ptr. 3 persoane: 300g fileu de pangasiu
  • 1 catel de usturoi
  • 100 ml sos de rosii
  • o mana de masline negre
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Preparare: intr-o tigaie incinsa cu putin ulei prajim usturoiul 1 minut. Adaugam fileul de peste si il prajim pe ambele parti circa 7-8 minute. Cand peste e prajit adaugam sosul de rosii si maslinele, sare si piper, si fierbem inca 10 minute. Dupa 10 min pestele nostru e gata....se poate servi cu garnitura de piure de cartofi... este delicios...pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise