Pangasius cu legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5oo g pangasius
  • morcovi, conopida, cartofi
  • ceapa
  • usturoi
  • 2 rosii mici
  • foaie de dafin
  • pasta de ardei
  • pasta de rosii
  • vegeta
  • ulei

Mod de preparare

Morcovii, cartofii si conopida se curata si se spala.

Ceapa se taie solzisori si se caleste impreuna cu rosiile cubulete.

Se adauga apoi legumele taiate , pasta de ardei, foaia de dafin, vegeta si usturoiul pisat, o cana cu apa si se fierb legumele.

Cind sunt aproape fierte se adauga peştele si se fierbe si acesta.

Se potriveste gustul de sare si se serveste fierbinte.

Pestele fierbe foarte repede.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise