Pangasius cu mujdei si mamaliguta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 file de pangasius
  • 100 ml ulei
  • sare
  • 30 gr faina
  • mujdei
  • legume pentru decor

Mod de preparare

Fileul de pangasius se portioneaza in bucati, se presara sare, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Dupa ce bucatile de peste s-au prajit bine se scot pe o farfurie si se adauga peste mujdei.Se decoreza cu legume si verdeata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise