Pangasius la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pangasius file
  • 3 linguri mustar
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • o lamaie
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Se spala pestele si se usuca pe un prosop. Se face un sos din mustar, sare, piper si zeama de lamaie cu care se unge pestele portionat pe ambele parti. Se aseaza pestele intr-o tava cu putin ulei si se da la cuptor pentru 20 de minute. Se bat ouale cu faina si verdeata tocata marunt si se pun peste peste. Se mai lasa 10 minute la cuptor si gata! Eu am facut piure de cartofi si salata de legume ca garnitura. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise